Over ons


lourensLourens Havenaar

Bij meerdere bedrijven heb ik leiding mogen geven aan teams, afdelingen en projecten. Met die achtergrond ben ik 10 jaar geleden gestart als interim - en projectmanager op een aantal deelgebieden zoals strategie en organisatie, marketing en hrm. Dat betekent in praktijk vooral expertise inzetten, structuur aanbrengen en mensen verbinden, motiveren en stimuleren. De ene keer in de rol van pionier of kwartiermaker. De andere keer in de rol van coach, bruggenbouwer of meewerkend voorman. Ik begrijp als geen ander voor welke uitdaging bedrijven staan om hun belofte en ambities waar te maken. Er verandert namelijk zoveel, en de snelheid en onvoorspelbaarheid waarmee dat gebeurt is vaak nauwelijks bij te houden.

Mijn persoonlijke drijfveer is een bijdrage te mogen leveren aan het succes en iets achter te laten waarop verder kan worden gebouwd. Ik neem graag het voortouw in handen en zet de zaken in beweging. Er voor zorgen dat bewustwording en draagvlak wordt gecreëerd om de gewenste veranderingen in te zetten. Met een gedreven instelling en integere opstelling leg ik de verbinding met mijn omgeving, met het doel en resultaat voor ogen.

 

naamloos-2Jan Willem Ackerman

In diverse commerciële - en management functies heb ik veel leidinggevende ervaring opgedaan. Ik voel me erg thuis in trajecten waar verandermanagement wordt gevraagd. Vooral trajecten die in het teken staan van het verhogen van de effectiviteit (sales output, vaardigheden en attitude) van individuen, groepen of afdelingen. Het in-, outsourcen van activiteiten. En integratie van nieuwe businessmodellen.

Mijn kwaliteit ligt bij het wegnemen van weerstanden en het creëren van draagvlak en verbinding. Eigenaarschap tonen en eigen verantwoordelijkheid nemen zijn voor mij belangrijke sleutelwoorden. Ik sta voor een enthousiaste en pragmatische aanpak.  Kenmerken die verder bij mij thuis horen zijn:initiatiefrijk, ondernemend, resultaatgericht, geëngageerd.

Mijn werkwijze richt zich op het verbinden van mensen aan resultaten, inzicht en motivatie geven zichzelf te ontwikkelen. Waardoor zij excelleren en duurzaam beter presteren. Dat geeft mij enorm veel voldoening.

Waar kunt u op rekenen?

kleinvinkjeToewijding en passie

kleinvinkjeInspiratie

kleinvinkjeOnafhankelijkheid

kleinvinkje

Scherpzinningheid

kleinvinkje

Pragmatisch

kleinvinkje

Structuur

kleinvinkjeResultaatgerichtheid